Servicii

Kamyphotography vă oferă servicii fotografice profesionale, cum ar fi: fotografie de nuntă, botez, aniversări, fotografie pentru bebe, maternitate, sesiuni foto de familie, individuale și de portofoliu, dar și fotografie de produs, fotografie corporate, fotografie de arhitectură, sau alte domenii cum sunt moda sau turismul.

Partea videografică profesională este asigurată de GVT Media prin Cosmin Giurgiu. Videografia de eveniment sau filmul de nuntă reprezintă o amintire aparte față de fotografie. Filmul unei nunți, în viziunea noastră, nu trebuie să depășească o oră. Un film de nuntă bine realizat tehnic și concentrat, va fi mult mai apreciat decât o filmare banală de ore întregi. Începând din sezonul 2017, filmele de nuntă vor fi realizate exclusiv în format 4K.

Pentru mai multe detalii și oferte de prețuri, vă rugăm să ne contactați.

Oferte!

*Servicii foto nuntă – 10% reducere până la data de 1 martie 2017.
 *Servicii video nuntă – Cinema 4K – 10% reducere până la data de 1 martie 2017.
0Weeks0Days0Hours0Minutes0Seconds

Tehnologie utilizată

Pe lângă priceperea și creativitatea de care un fotograf profesionist trebuie să dea dovadă, tehnologia este o altă componentă esențială în acest domeniu. Tehnologia permite fotografului să își expună practic viziunea. Niciodată nu vei putea face fotografii profesionale cu un telefon sau un aparat foto pentru amatori, indiferent cât este el de performant în reclamele făcute de producători. El va rămâne la stadiul de telefon sau aparat foto pentru amatori. Fotograful investește mult în tehnologie și în evoluția sa ca profesionist.

Kamyphotography a investit și investește în tehnologie de vârf. Utilizăm aparatură profesionala Canon – aparate foto full frame și obiective foto clasa L.

Albumul foto – Albume foto de nuntă, botez sau alt eveniment.

Albumul foto reprezintă oglinda fotografului, dar și bucuria și mândria celui care deține un album foto realizat profesional. Fie că este un album de nuntă, botez, de familie sau alt eveniment, tratăm acest aspect cu maximă seriozitate. Albumul fotografic reprezintă ultima etapă din procesul creațional al fotografului. De aceea recomandăm ca fotografiile ce compun albumul să fie alese de către fotograf. Fotograful nu va fi subiectiv în alegerea fotografiilor ce vor alcătui albumul, el privește o fotografie din prisma realizării tehnice și a emoției transmise de aceasta, rezultând la final o lucrare demnă de păstrat în arhiva celui ce o deține, fiind o valoare a familiei și admirată cu drag peste generații. Albumul de nuntă, sau de altă natură, este investiția cea mai bună pe care clientul o poate face în urma fotografierii unui eveniment.

Kamyphotography realizează editarea fotografiilor și machetarea albumelor de diferite modele și dimensiuni.

Realizarea fizică a albumului este făcută de partenerii noștri.

peste 150

Clienți mulțumiți

peste 7300

Ore de muncă

peste 500.000

Fotografii efectuate

peste 200

Proiecte finalizate

Despre noi

Deși experiența în domeniul fotografiei a început să se contureze în anul 2006, Kamyphotography a apărut pe piața fotografică locală și regională în anul 2010, din nevoia separării serviciilor foto de cele video, prin crearea unui brand local, separat de cel video. Actual, Kamyphotography este brandul societății Kamy Visuals SRL, iar partea videografică o deține GVT Media SRL, ambele colaborând strâns, ca și echipă, în domeniul producției foto-video de eveniment și nu numai.

Turism

Kamyphotography s-a implicat de-a lungul timpului în promovarea turistică , prin realizarea de fotografii de calitate, fapt ce aduce o notă în plus de notorietate și rămâne o ramură foarte importantă a activității noastre. Contribuim la promovarea turismului în cadrul brandului Ghid Video Turistic (GVT Media) și în cadrul Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Transilvaniei (APDT), la realizarea mai multor albume, broșuri și pliante turistice.

© Copyright 2017 - Kamyphotography